رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان:
شایعات استفاده از گوشتهای غیر معمول در رستورانهای کرمان صحت ندارد
طی گزارش تخلفات واحدهای صنفی اعم از رستورانها و فست فودهای شهر کرمان که سبب پلمپ این مراکزگردیده است ، دکتر مینا قاضی زاده در این رابطه اظهار داشت :پلمپ واحدهای مذکور بصورت موقت و صرفا بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و شرایط نامناسب نگهداری فراورده ها صورت گرفته و شایعات استفاده از گوشت تک سمیان در رستورانهای کرمان صحت ندارد.
ردپای آنفلوانزای فوق حادپرندگان دردریاچه کیو خرم آباد
دکترغلامرضاتوکلی مدیرکل دامپزشکی لرستان از مثبت بودن نمونه های گرفته شده از پرندگان دریاچه کیو به آنفلوانزای فوق حادپرندگان خبرداد.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی اعلام کرد:
صدور بیش از 1300 پروانه و مجوز الکترونیکی دامپزشکی در استان آذربایجان شرقی
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: پروانهها و مجوزهای دامپزشکی در این استان توسط سامانه الکترونیکی صدور پروانه سازمان دامپزشکی کشور (cert) صادر میشود.
نظارت مستقیم مدیر کل دامپزشکی کردستان بر اجرای فاز سوم واکسیناسیون تب برفکی
مدیر کل دامپزشکی استان در روز سه شنبه مورخ 8 / 12 / 96 به منظور نظارت بر عملکر اکیپ های واکسیناسیون تب برفکی از روستاهای منطقه حسین آباد بازدید نمود .
پیش ازظهرامروزبرگزارشد:
نشست ستاداجرایی آنفلوانزای کشوردرقم
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم، پیش ازظهرامروزنشست صمیمی با حضورمسئول هماهنگی ستادآنفلوانزای کشوردرقم برگزارگردید.
توسعه صنعت گردشگری با حمایت از صنعت پرورش اسب در البرز
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه سفر به استان البرز از مرکز قرنطینه اسبهای وارداتی کشور در منطقه مهرشهر کرج بازدید بعمل آورد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار عنوان کرد:
به خاطر سلامت مردم باید نواقص کشتارگاه ها برطرف شود
جلسه کمیته ساماندهی امور کشتارگاههای دام استان با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیرکل دامپزشکی، مدیران کل دفتر شهری و روستایی و شهرداران چند شهر در دفتر معاون هماهنگی امور عمرانی تشکیل شد.
دامپزشکی بر بیش از 24 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان یزد نظارت بهداشتی داشته است.
دکتر کریم زنگیلی با بیان این خبر گفت: در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی، صنعت مرغداری در تمامی مراحل تولید جوجه یک روزه، ورود آن به مرغداری ها، طول دوره پرورش، کشتار و عرضه مرغ بسته بندی شده تازه و منجمد به مصرف کنندگان تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار دارد.