سه شنبه 10 تیر 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)

فصلنامه سلام و سلامتی،بهار 1403، شماره 21

دریافت فایل PDF

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1402، شماره 20

دریافت فایل PDF

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1402، شماره 19

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1402، شماره 18

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1402، شماره 17

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1401، شماره 16

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1401، شماره 15

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1401، شماره 14

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1401، شماره 13

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1400، شماره 12

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1400، شماره 11

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1400، شماره 10

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1400، شماره 9

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 99، شماره 8

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 99، شماره 7

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 99، شماره 6

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 99، شماره 5

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 98، شماره 4

فصلنامه سلام و سلامتی پاییز98، شماره 3

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار و تابستان 98، شماره 1 و 2

 

  • 1401/12/24 - 13:00
  • تعداد بازدید: 1565
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بهداشت ماهی قرمز

ماهی قرمز، این میهمان هرساله‌ی آغاز فصل بهار، با سنت و خاطرات ما گره خورده است. کمتر کسی‌ است که خاطره‌ای خوش از حوض‌ها و تنگ‌های بلور، و زینت آن‌ها یعنی ماهی قرمز، نداشته باشد. این موجود زیبا و آرام، تا امروز به ایجاد آرامش و نشاط در انسان کمک کرده است. آیا انسان هم به سلامت و آسایش ماهی قرمز توجه داشته است؟ گروهی بله و متأسفانه گروهی نه. شما جزو کدام گروه‌ هستید؟

شایسته است که تولید کنندگان با رعایت شرایط بهداشتی لازم، در حد نیاز جامعه تولید کنند و خریداران که میزبان این میهمانان کوچک می‌شوند، بدانند که نیازشان چیست؛ چه محیطی؟ چه ظرفی؟ چه نوری؟ چه غذایی؟ چه آبی؟ و...؛ این‌ها پرسش‌هایی هستند که در  متن آماده برای دانلود، به آن‌ها پاسخ داده شده است.

 

 

  • گروه خبری: آموزش و ترویج,هشدار
  • کد خبر : 298595
کلمات کلیدی
tehrani تهرانی

tehrani تهرانی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور