فصلنامه سلام و سلامتی،بهار 1403، شماره 21

دریافت فایل PDF

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1402، شماره 20

دریافت فایل PDF

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1402، شماره 19

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1402، شماره 18

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1402، شماره 17

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1401، شماره 16

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1401، شماره 15

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1401، شماره 14

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1401، شماره 13

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1400، شماره 12

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1400، شماره 11

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1400، شماره 10

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1400، شماره 9

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 99، شماره 8

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 99، شماره 7

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 99، شماره 6

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 99، شماره 5

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 98، شماره 4

فصلنامه سلام و سلامتی پاییز98، شماره 3

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار و تابستان 98، شماره 1 و 2

 

  • 1393/05/18 - 12:00
  • تعداد بازدید: 48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشتارگاه های صنعتی تضمین کننده کیفیت، بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی

سرپرست اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اعلام کرد؛ کشتارگاههای صنعتی بدلیل اعمال ضوابط و مقررات دقیق سازمان دامپزشکی، نقش بسیار مهمی در تهیه و فرآوری گوشت بهداشتی و سالم دارد.

دکتر مهدی حسینی در مصاحبه تلویزیونی سیمای جهاد که از شبکه استانی هامون پخش می گردد گفت: درکشتارگاههای صنعتی که خوشبختانه در سالهای اخیر در کشور ایران رو به افزایش است؛ دام قبل از کشتار و پس از بررسی مدارک هویت بهداشتی، توسط دامپزشک (بخش خصوصی) مورد معاینه بالینی قرار گرفته و پس از تائید سلامت به آن اجازه کشتار داده می شود. ضمن اینکه پس از کشتار نیز توسط ناظران شرعی و کارشناسان دامپزشکی(بخش دولتی و خصوصی)  نظارت های شرعی  و بهداشتی بر ذبح و روند استحصال گوشت صورت گرفته و بعد از شستشو، ممهور به مهر بازرسی گوشت و برچسب گذاری ( با مشخصات: نام کشتارگاه-نوع محصول-کد بهره برداری دامپزشکی-تاریخ تولید و انقضاء-شرایط و مدت نگهداری) و سپس به مدت 24 ساعت در سالن پیش سرد با درجه حرارت 4 درجه سانتی گراد نگهداری و نهایتاً توسط خودروهای سرخانه دار ویژه حمل فرآورده های خام دامی ،جهت عرضه به بازار مصرف(قصابی) و یا شرکت های بسته بندی  ارسال می گردد .

 وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص کشتار غیرمجاز دام و خطرات و معضلات آن ادامه داد؛ دامی که بصورت غیرمجاز و خارج از کشتارگاه صنعتی ذبح می گردد، فاقد نظارت دامپزشکی بوده و در کشتار غیرمجاز دام ضمن ایجاد مشکلات زیست محیطی، احتمال انتقال بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام وجود دارد.

سرپرست اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در بخش پایانی سخنانش،ضمن تاکید مجدد بر تامین فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی، از همکاری مردم با اداره کل دامپزشکی استان در جهت تحقق اهداف عالیه سازمانی تشکر نموده و از مردم خواست هرگونه نقطه نظر، پیشنهاد، انتقاد و شکایت خویش را از طریق  سامانه پاسخگویی و اطلاع رسانی دامپزشکی 1512 اطلاع دهند.
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 204532
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه